Voor wie?

Ben je een enthousiaste paardenliefhebber en wil je graag een week vol ontspanning met je lievelingsdier, dan is ons ponykamp echt wat voor jou. Met verschillende ponykampen voor verschillende leeftijden en van verschillende dagen hebben we voor ieder wat wils. Of je nou vooral op de grond aan de slag wil, juist liever wil rijden of een combinatie van beide, bij ons kamp bieden we van alles aan waardoor er een juiste afwisseling is. 

 

Weekkampen

De weekkampen zijn voor kinderen van alle leeftijden die plezier willen hebben met hun paard en meer willen leren over het welzijn van hun lievelingsdier. We rijden bitloos en met neckrope, hebben grondwerklessen en gaan op buitenrit. We doen vrijheidsdressuur, leren over verschillende massages voor je paard en hebben een les met houding en zit. Alles om het plezier van ruiter en paard voorop te stellen. Daarnaast zijn er ook veel activiteiten zonder paarden: een bbq en kampvuur, een bonte avond, zwemmen bij lekker weer, spelletjes en nog veel meer! 

 

Tweedaagse kampen

De tweedaagse kampen zijn speciaal voor kinderen die liever in kleine groepen willen. Er is hierbij extra aandacht voor het kind. Dit kamp is specifiek geschikt voor kinderen met angsten, speciale behoeften, autisme of ADHD of heimwee. Bij deze kampen is veel mogelijk, geven we specifieke aandacht aan ieder kind en worden ouders op de hoogte gehouden als dit gewenst is. Alle kinderen waarvoor langere en grotere kampen vaak te spannend of te druk zijn, zijn van harte welkom.