Kampleiding

Hieronder staan alle kampleidingen die bij de ponykampen komen! De leiding kan wat wisselen per week maar dan kan je alvast kijken wie wij zijn! 

Mariska

Ik ben Mariska, 25 jaar, en eigenaresse van Powerful Connection. Sinds enkele jaren ben ik leiding van verschillende ponykampen. Ik heb vorig jaar de opleiding Academische Rijkunst van Greetje Hakvoort gevolgd en afgelopen jaar heb ik hier verschillende cursussen, waaronder de Open Clinic Centered Riding aan toegevoegd. In 2019 heb ik mijn master Kind- en Jeugdpsychologie behaald aan de Universiteit Utrecht. Ik behaal veel plezier uit het coachen van kinderen en het geven van lessen.

Aniek

Ik ben Aniek (23). Ik ben werkzaam bij powerful connection. Ik zit in mijn laatste jaar social work en ik werk sinds een paar jaar bij een bso en kdv voor reguliere en speciale opvang. Hiervoor heb ik een ehbo gehaald. Met kinderen werken vind ik super leuk en gezellig. Ik rijd al sinds mijn 7de paard bij een manege en sinds kort heb ik zelf ook twee pony’s. Winky en Tinky zijn twee lieve maar eigenwijze shetjes die erg houden van buiten lopen. Bij het ponykamp vind ik het combineren van mijn twee passies echt super leuk. 

Ik houd ervan om lekker creatief bezig te zijn en veel leuke herinneringen te maken!