Kampleiding

Hieronder staan alle kampleidingen die bij de ponykampen komen! De leiding kan wat wisselen per week maar dan kan je alvast kijken wie wij zijn! 

Mariska

Ik ben Mariska, 25 jaar, en eigenaresse van Powerful Connection. Sinds enkele jaren ben ik leiding van verschillende ponykampen. Ik heb vorig jaar de opleiding Academische Rijkunst van Greetje Hakvoort gevolgd en afgelopen jaar heb ik hier verschillende cursussen, waaronder de Open Clinic Centered Riding aan toegevoegd. In 2019 heb ik mijn master Kind- en Jeugdpsychologie behaald aan de Universiteit Utrecht. Ik behaal veel plezier uit het coachen van kinderen en het geven van lessen.

Noortje

Hoi! Ik ben Noortje, 18 jaar, en werkzaam bij Powerful Connection. De afgelopen twee jaar ben ik ponykamp leiding geweest en ik heb enorm veel zin dat deze zomer weer te doen! Ik ben opgegroeid met lessen op de manege en heb mezelf steeds verder ontwikkeld met veel lessen en verzorgpaarden. Mijn favoriete paard is Evy, een ontzettend lieve, zachtaardige merrie van 6 jaar. Mijn belangrijkste doel tijdens kampen is dat alle kampdeelnemers een leuke tijd hebben! Ik ben zelf vroeger ook veel op ponykamp geweest en vind het nu dus enorm leuk om andere kinderen dezelfde leuke ervaring te geven. 

Aniek

Ik ben Aniek (23). Ik ben werkzaam bij powerful connection. Ik zit in mijn laatste jaar social work en ik werk sinds een paar jaar bij een bso en kdv voor reguliere en speciale opvang. Hiervoor heb ik een ehbo gehaald. Met kinderen werken vind ik super leuk en gezellig. Ik rijd al sinds mijn 7de paard bij een manege en sinds kort heb ik zelf ook twee pony’s. Winky en Tinky zijn twee lieve maar eigenwijze shetjes die erg houden van buiten lopen. Bij het ponykamp vind ik het combineren van mijn twee passies echt super leuk. 

Ik houd ervan om lekker creatief bezig te zijn en veel leuke herinneringen te maken!

Megan

Hi! Ik ben Megan, 20 jaar en dit is mijn tinker Cleo. Ook ik ben werkzaam bij Powerful Connection. De afgelopen jaren heb ik verschillende kinderen paardrijles gegeven en dat doe ik nog steeds met plezier. Ook het begeleiden van buitenritten en ponykampen is mij niet vreemd. Zelf rij ik al 14 jaar paard, in mijn geval western. Cleo heb ik nu 1.5 jaar en ik heb haar van dressuur omgetraind naar western. We rijden dan ook wedstrijden samen. Maar daarnaast is Cleo het perfecte paard voor buitenritten en andere activiteiten. Ze is rustig, braaf in gang en kijkt (bijna) nergens van op.