Ontmoet de coachpaarden

Er zijn verschillende locaties waar ik coaching met paarden geef. In Woubrugge heb ik de beschikking over twee ontzettende lieve Friese merries. In Bergschenhoek coach ik met 4 paardjes bij Paard & Coaching Rotterdam. Mijn eigen paard staat in Hazerswoude-Rijndijk. 

Coachpaarden in Hazerswoude

 

 

Fantasy

Fantasy is een 7-jarige merrie met een aanwezige mening. Ze weet goed wat ze wel en niet wil en laat dit ook duidelijk merken. Ondanks dat vind ze aandacht geweldig en kan ze uren genieten van een lekkere poetsbeurt. Ze is niet snel onder de indruk en kan dan ook echt genieten van een buitenritje. 

 

Coachpaarden in Woubrugge

Nienke

Nienke is een Friese merrie die ontzettend van aandacht houdt. Ze is ontzettend lief en een poetsbeurt kan niet lang genoeg duren.

 

 

 

 

Gjelke

Gjelke is ook een Friese merrie en de zus van Nienke. Ze is ontzettend lief en werkwillig. Ze vindt het leuk om aan het werk te gaan en houdt van een wandeling buiten. 

 

 

 

Coachpaarden in Bergschenhoek

In Bergschenhoek ben ik werkzaam als coach bij Paard & Coaching Rotterdam.

Over de volgende coachpaarden heb ik hier de beschikking:

Mandy

Mandy is een shetlander, en zoals de meeste shetlanders is ze heerlijk eigenwijs. Ze is echter ook onwijs lief, houdt van aandacht en vindt het heerlijk om op buitenrit te gaan of gewoon lekker te wandelen. Zeker met de kleinste kids is het een onwijs lieve pony.

 

 

 

 

Coco

Coco is een zeer gevoelige, maar werkwillige merrie. Ze vindt het heerlijk om in de bak aan de slag te gaan, maar ook een buitenritje samen met Suran wordt erg gewaardeerd. Ook houdt ze ervan om lekker te wandelen in het bos. 

 

 

 

 

Suran Magic

Suran is een welsh cob ruin en een heerlijk paard voor begeleiding van kinderen met en zonder ervaring met paarden. Hij is goed in springen, kan dressuur en wordt vaak gebruikt voor de coachingsessies. Ook vindt hij het heerlijk om samen met Coco op buitenrit te gaan. Suran houdt bovendien onwijs erg van knuffelen. Hij vindt het heerlijk om lekker te kroelen en als dit goed wordt gedaan doet hij het terug.